JKA 512 - Keetnikan dan Ras Mei/Jun 1996 - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Universiti Sains Malaysia, 1996)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Tambahan Sidang Akademik 1995/96 Mei/Jun 1996 JKA 512 - Keetnikan dan Ras Masa: [3 jam] ARAHAN KEPADA CALON Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan. Jawab Soalan 1 di Bahagian A, SATU soalan daripada Bahagian B dan SATU soalan daripada Bahagian C.