JMK 311 - PUISI MELAYU DAN INDONESIA MODEN Mei/Jun 1996 - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Universiti Sains Malaysia, 1996)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Tambahan Sidang Akademik 1995/96 Mei/Jun 1996 JMK 311 - PUISI MELAYU DAN INDONESIA MODEN Masa: ( 3 jam )