JMG 211 - GEOGRAFI MANUSIA Mei/Jun 1996 - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Universiti Sains Malaysia, 1996)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Tambahan Sidang Akademik 1995/96 Mei/Jun 1996 JMG 211 - GEOGRAFI MANUSIA Masa: ( 3 jam )