RET 563 - Sistem Pengautomatan Bangunan I - Februari 2000 - PPPBP, Pusat Pengajian Perumahan Bangunan Dan Perancangan (2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1999/2000 Februari 2000 RET 563 - Sistem Pengautomatan Bangunan I MAsa: 3 jam