RET 532 — Geoteknik Pembinaan 2 - Februari 2000 - PPPBP, Pusat Pengajian Perumahan Bangunan Dan Perancangan (2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1999/2000 Februari 2000 RET 532 — Geoteknik Pembinaan 2 Masa: 3 jam