RET 531 — Geoteknik Pembinaan 1 - Februari 2000 - PPPBP, Pusat Pengajian Perumahan Bangunan Dan Perancangan (2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik l999/2000 FEBRUARI 2000 RET 531 — Geoteknik Pembinaan 1 Masa: 3 jam