Keadeh Olahan Fizikal Menggunakan Media Zeolit Dan Karbon Teraktif Dalam Menyingkirkan Amminia Dan Logam Berat (Ferum Dan Zink) Dari Larut Lesapan Semiaerobik Tapak - Rasaik, Faisal (Universiti Sains Malaysia, 2005)
Penyelidikan ini bertujuan untuk memperkenal dan menguji suatu kaedah fizikal