HSM 313 - Dokumen-Dokumen Dalam Sejarah Malaysia I - November 2005 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (2005)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2005/2006 November 2005 HSM 313 - Dokumen-Dokumen Dalam Sejarah Malaysia I Masa: 3jam