HKT 322E - Theory & Method In Comparative Literature [Teori Dan Kaedah Dalam Kesusasteraan Bandingan] - November 2005 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (2005)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA First Semester Examination Academic Session 2005/2006 November 2005 HKT 322E - Theory & Method In Comparative Literature [Teori Dan Kaedah Dalam Kesusasteraan Bandingan] Duration: 3 hours [Masa: 3jam]