HKN 307 - Kesusasteraan Nusantara I: Aspek Teori dan Kritikan - November 2005 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (2005)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA November 2005 Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2005/2006 HKN 307 - Kesusasteraan Nusantara I: Aspek Teori dan Kritikan Masa: 3jam