HKB 314 - Karya-Karya Terpilih Dari Kesusasteraan Amerika Latin - November 2005 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (2005)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2005/2006 November 2005 HKB 314 - Karya-Karya Terpilih Dari Kesusasteraan Amerika Latin Masa: 3jam