HGM 343 - Geografi Perindustrian - November 2005 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (2005)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2005/2006 November 2005 HGM 343 - Geografi Perindustrian Masa: 3jam