JAZ 241 - Kaedah Matematik I/Kerelatifan Mac/April 1992 - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Universiti Sains Malaysia, 1992)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan semester Kedua Sidang Akademik 1991/92