HGM 330 - Pemikiran Geografi - November 2005 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (2005)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2005/2006 November 2005 Masa: 3 jam HGM 330 - Pemikiran Geografi