JAZ 121 - Sifat-Sifat Jirim/Amali IIA Mac/ April 1992 - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Universiti Sains Malaysia, 1992)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1991/92 Mac/ April 1992 JAZ 121 - Sifat-Sifat Jirim/Amali IIA Masa : [2 jam]