JAZ 111 - Ilmu Mekanik Klasik I Mac/ April 1992 - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Universiti Sains Malaysia, 1992)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1991/92 Mac/ April 1992 JAZ 111 - Ilmu Mekanik Klasik I Masa [3 jam]