JAM 111 - Kalkulus I Mac/ April 1992 - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Universiti Sains Malaysia, 1992)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1991/92 Mac/ April 1992 JAM 111 - Kalkulus I Masa: [ 3 jam ]