JAK 122- Kimia Am IV Mac/ April 1992 - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (1992)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1991/92 Mac/ April 1992 JAK 122- Kimia Am IV Masa [3 jam]