JAK 121- Kimia Am III Mac/ April 1992 - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Universiti Sains Malaysia, 1992)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1991/92 Mac/ April 1992 JAK 121- Kimia Am III Masa [2jam]