JAB 111 - Tumbuhan Peringkat Rendah - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Universiti Sains Malaysia, 1992)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1991/92 Mac/ April 1992 JAB 111 - Tumbuhan Peringkat Rendah Masa : [3 jam]