JAM 002 - Matematik II Sidang Akademik 1991/92 - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Universiti Sains Malaysia, 1992)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1991/92 JAM 002 - Matematik II Masa : [3 jam]