JAM 001 - Matematik I Mac/April 1992 - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Universiti Sains Malaysia, 1992)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1991/92 Mac/April 1992 JAM 001 - Matematik I Masa [3 jam]