JAB 002- Biologi II Mac/April 1992 - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (1992)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1991/92 Mac/April 1992 JAB 002- Biologi II Masa [3 jam] ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab mana-mana LIMA soalan. Setiap soalan bernilai 20 markah dan markah subsoalan diperlihatkan di penghujung subsoalan itu. Setiap jawapan mesti dijawab di dalam buku jawapan yang disediakan .