PGT 403 - Pembelajaran Meialui Seni Kreatif - PPIP, Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan (Universiti sains malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996197 April l997 PGT 403 - Pembelajaran Meialui Seni Kreatif [ Masa :2 jam ]