PDP 431 : Pentadbiran Am Sekolah - PPIP, Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan (Universiti sains malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/97 April l997 PDP 431 : Pentadbiran Am Sekolah Masa: [2jam]