PDP 429 - Kaedah Menular Perdagangan dan Perakaunan II - PPIP, Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan (Universiti sains malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/97 April l997 PDP 429 - Kaedah Menular Perdagangan dan Perakaunan II Masa : [3 jam ]