PDP 428 - Kaedah Mengajar Kesusasteraan II - PPIP, Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan (Universiti sains malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996197 April l997 PDP 428 - Kaedah Mengajar Kesusasteraan II Masa: [ 2 Jam]