PDP 426 - Kaedah Mengajar Geografi II - PPIP, Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan (Universiti sains malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996197 April l997 PDP 426 - Kaedah Mengajar Geografi II Masa: [3 jam ]