PDP 417 - Kaedah Mengalar Sejarah II - PPIP, Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan (Universiti sains malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/97 April l997 PDP 417 - Kaedah Mengajar Sejarah II [Masa : 3 jam]