PDP 405-Pendidikan Jumul Kesihatan dan Ko-Kurikulum - PPIP, Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan (Universiti sains malaysia, 1997)
UNIVERsm SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/97 April I997 PDP 405 - Pendidikan Jumul. Kesihatan dan Ko-Kurikulum [Masa: 2jam]