JHH 351 - Pergerakan Protes Di Tanah Melayu, Sabah Dan Sarawak Pada Abad Kesembilan Belas dan Awal Abad Kedua - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh, 1991)
Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1990/91