HMT 229 - Linguistik Sejarah dan Perbandingan Bahasa Austronesia - November 2005 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (2005)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Masa: 3jam Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2005/2006 November 2005 HMT 229 - Linguistik Sejarah dan Perbandingan Bahasa Austronesia