DTM 364 - Kimia Takorganik April 1997 - KPDTM, Koleksi Kertas Peperiksaan Diploma Teknologi Makmal (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1996/97