DTM 348/4 - Peralatan dan Teknik Makmal Fizik Oktober/November 1996 - KPDTM, Koleksi Kertas Peperiksaan Diploma Teknologi Makmal (1996)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1996/97