DTM 346/3 - Elektronik Digital April 1997 - KPDTM, Koleksi Kertas Peperiksaan Diploma Teknologi Makmal (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/97 April 1997 DTM 346/3 - Elektronik Digital Masa: [2 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab kesemua EMPAT soalan. Kesemuanya wajib dijawab dalam Bahasa Malaysia. Tunjukkan langkah-langkah penyelesaian dengan jelas.