DTM 324/3 - Teknik Ekologi & Kerja Luar April 1997 - KPDTM, Koleksi Kertas Peperiksaan Diploma Teknologi Makmal (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/97 April 1997 DTM 324/3 - Teknik Ekologi & Kerja Luar Masa : [3 jam] Jawab LIMA daripada ENAM soalan. Tiap-tiap soalan bernilai 20 markah.