DTM 271 - Ilmu Statistik Asas April 1997 - KPDTM, Koleksi Kertas Peperiksaan Diploma Teknologi Makmal (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/97 April 1997