DTM 112/2 - Teknik Makmal Biologi I - KPDTM, Koleksi Kertas Peperiksaan Diploma Teknologi Makmal (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/97 April 1997 DTM 112/2 - Teknik Makmal Biologi I Masa : [2 jam]