HGM 236 - Geografi Ekonomi dan Pembangunan - November 2005 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (2005)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2005/2006 November 2005 HGM 236 - Geografi Ekonomi dan Pembangunan Masa: 3jam