HGM 235 - Geografi Penduduk dan Sumber Manusia - November 2005 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (2005)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2005/2006 November 2005 HGM 235 - Geografi Penduduk dan Sumber Manusia Masa: 3 jam