HKA 101 - Pengantar Kesusasteraan - November 2005 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (2005)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2005/2006 November 2005 HKA 101 - Pengantar Kesusasteraan Masa: 3 jam