HIU 122 - Perluasan 'Aqidah Islamiyyah: Konsep Dan Penghayatan - November 2005 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (2005)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2005/2006 November 2005 HIU 122 - Perluasan 'Aqidah Islamiyyah: Konsep Dan Penghayatan Masa: 3jam