HIA 101 - Pengantar Pengajian lslam - November 2005 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (2005)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2005/2006 November 2005 HIA 101 - Pengantar Pengajian lslam Masa: 3jam