HGA 101 - Pengantar Geografi - November 2005 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (2005)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2005/2006 November 2005 HGA 101 - Pengantar Geografi Masa: 3 jam