ZSE 446 - Ilmu Fizik Semikonduktor & Alat Rekaan Oktober/November 1995 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 ZSE 446 - Ilmu Fizik Semikonduktor & Alat Rekaan Masa : [3 jam]