ZSE 423 - Spektroskopi Oktober/November 1995 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 ZSE 423 - Spektroskopi Masa : [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperi.ksaan ini mengandungi ENAM muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab LIMA soalan sahaja, DUA daripada Bahagian A dan TIGA daripada Bahagian B. Kesemuanya wajib dijawab di dalam Bahasa Malaysia kecuali Bahagian A.