ZSE 382 - Sains Bahan Oktober/November 1995 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 ZSE 382 - Sains Bahan Masa : [3 jam]