ZSE 343 - Tenaga Terma Suria Oktober/November 1995 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 ZSE 343 - Tenaga Terma Suria Masa : [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA muka surat yang bercetak sebelurn. anda memulakan peperiksaan ini. Jawab kesemua LIMA soalan. Kesemuanya wajib dijawab di dalam Bahasa Malaysia.