HBT 103 - Bahasa, Undang-undang dan Penterjemahan I - November 2005 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (2005)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2005/2006 November 2005 HBT 103 - Bahasa, Undang-undang dan Penterjemahan I Masa: 3 jam