HMT 302 - Sintaksis Bahasa Malaysia - April 1998 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (1998)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semasa Cuti Panjang Sidang Akademik 1997/98 April 1998 HMT 302 - Sintaksis Bahasa Malaysia Masa: [3 jam]